Titu Bojin și-a găsit un nou partid. O are șefă pe Maria Grapini

Titu bojin

foto: Nicolae Robu, Titu Bojin și Maria Grapini, în 2012, când au candidat sub sigla USL

Unul dintre cei mai vechi oameni politici din Timiș își continuă periplul prin diverse partide. Titu Bojin a ajuns la al patrulea, dacă nu luăm în considerare și carnetul de membru în Partidul Comunist.

PUSL Timiș, partid al cărui vicepreședinte național este europarlamentarul Maria Grapini, a pregătit, de final de an, o surpriză. Are un nou lider județean, nimeni altul decât… Titu Bojin!

Bojin a fost membru PSD până în 2016, chiar înainte de alegerile locale. Atunci a trecut la UNPR, partid care a trimis atunci în CJ trei consilieri. În 2019 spunea că va candida din nou la președinția CJ Timiș, pe care a deținut-o în perioada 2012-2016, spunând că „nu are importanță din partea cărui partid”. În aceste condiții, în 2020, și-a încercat norocul din partea ALDE

„Întotdeauna am fost un om de centru-stânga. Știu că ALDE, partid liberal autentic, își asumă și promovează măsurile sociale. Consider că este partidul în care îmi pot desfășura în continuare activitatea politică și de susținere a mediului antreprenorial în județul Timiș”, transmitea, la acea vreme, Titu Bojin.

După ce a stat departe de politică în ultimii doi ani, acum, el revine din postura de șef al unui partid minuscul.

About Post Author