7 iulie 2020

Titu Bojin e prea bătrân și prea… baron local pentru Pro România

titu bojin

Ar fi vrut să fie candidatul Pro România la președinția CJ Timiș, dar a fost refuzat. Titu Bojin nu are loc în partidul lui Victor Ponta, decât, eventual, ca simplu membru.

Titu Bojin poate candida din partea cui vrea la președinția CJ Timiș, e redutabil ca adversar, dar nu are loc la Pro România. Deși și-ar fi dorit. „Titu Bojin și-a exprimat dorința de a candida din partea Pro România la CJ. Împreună că colegii din organizație am decis ca eu să candidez la președinția CJ (…) Fiecare ne întrebăm ce caută anumite persoane în politica mare. Titu Bojin este un candidat bun, dar e foarte greu, când spui că ai fost membru PSD din 1968, să avem un proiect comun cu el. Ăsta este principalul motiv. Nu vorbim de calitatea omului Bojin, de relațiile personale pe care le avem cu omul Bojin (…) Îmi asum această candidatură. Cred că alături de Marius Craina putem face o figură frumoasă”, a declarat, joi, deputatul Adrian Pau.

De ce nu e bun Bojin? Nu pentru că n-ar fi om de treabă sau competent. Motivele țin, parțial, de… biologie. „Titu Bojin poate veni oricând ca membru în Pro România. Poate oricând să-și depună opțiunea pentru a candida, dacă își dorește, pentru unul dintre locurile de consilieri județeni de la Pro România. Consider însă că, la vârsta pe care o are, nu mai putem paria pe dânsul pe termen mediu și lung. Nici băncile, după o anumită vârstă, nu-ți mai acordă credit”, mai spune Pau.

Titu Bojin nu se încadrează în ceea ce ne dorim ca și partid. Astăzi, Titu Bojin, lăsând la o parte prietenia pe care i-o port și faptul că este un manager bun, este asociat cu baronii locali PSD, fapt pentru care nu am dorit să compromitem acest proiect.
Adrian Pau, deputat, candidat Pro România la președinția CJ Timiș

Dobra trebuie să plece oricum

Deputatul spune că, oricare ar fi rezultatul alegerilor, Călin Dobra ar trebui să plece de la CJ. „Domnul Dobra are trei exerciții financiare încheiate la CJ cu excedent (….) Întotdeauna a cheltuit minim din ce și-a propus pentru funcționare, dar nu și-a cheltuit banii alocați pentru investiții. Eu cred că Timișul nu poate continua în felul acesta. Timișul are nevoie de un președinte de consiliu județean care să folosească banii eficient și să nu-i dea la fiecare an la București”, afirmă Pau. Pro România ar vrea să-și asigure cinci consilieri locali la Timișoara și șase consilieri județeni.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: