25 septembrie 2020

Timotion se mută. Pe motiv de Timfloralis

timotion

Anunțat de anul trecut pentru 26 aprilie, Timotion se mută două săptămâni mai târziu. La data stabilită inițial se derulează Timfloralis, iar Piața Libertății nu poate față fluxului mare de alergători și pasionați de flori și selfie-uri.

„Din rațiuni care nu țin de noi, suntem nevoiți să schimbăm ziua în care va avea loc Timotion. Noua dată a evenimentului este duminică, 10 mai”, au transmis, joi dimineață, organizatorii celui mai mare eveniment de alergare caritabilă din vestul României. Data stabilită încă de anul trecut era 26 aprilie. În intervalul 24-26 aprilie însă, Primăria Timișoara organizează, în același perimetru, festivalul Timfloralis.

„Am început încă de anul trecut demersurile administrative pentru data anunțată public și ne-am fi dorit să putem conta pe această dată. Timotion promovează însă respectul pentru diversitatea de valori, interese și priorități existente în Timișoara. Prin evenimentul nostru vrem să unim comunitatea. Am găsit varianta prin care vom beneficia cu toții, în condiții cât mai bune, de spațiul necesar manifestării” a explicat Cristina Potra Mureșn, din partea echipei Timotion.

Ce trebuie să faci dacă te-ai înscris deja

Cei care s-au înscris și au achitat taxa de participare sunt rugați să completeze acest formular, pentru a confirma ce vor să facă în continuare. Pot alerga în 10 mai în cadrul cursei selectate la înscriere. Dacă nu sunt în localitate, se pot transfera la cursa #timotioneverywhere. De asemenea, pot dona taxa deja plătită către proiectul selectat la înscriere sau pot solicita restituirea sumei achitate.

Înscrieri se fac, de altfel, până în 22 aprilie. Numărul participanților la Timotion va fi limitat la 7.500, pentru a asigura cea mai bună experiență atât alergătorilor, cât și suporterilor acestora. Oricine poate susține alergarea caritabilă. Poți participa la o cursă sau poți dona bani.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: