21 ianuarie 2021

Timișorenii vor să ajute în lupta contra Covid. Fritz: E suficient să deschizi ușa primăriei

Avalanșă de oferte din partea timișorenilor, după numai câteva zile de la lansarea, de către Primăria Timișoara, a unui site dedicat pandemiei de coronavirus. Sunt inclusiv propuneri de ventilatoare medicale, dar și oameni care vor să facă voluntariat.

Primăria Timișoara are, de câteva zile, un site de informare special, unde pot fi găsite atât informații generale despre pandemie, cât și date despre situația la zi în Timișoara, unde sunt centre de testare și așa mai departe.

Poate cea mai interesantă secțiune este însă cea dedicată oamenilor care vor să ajute într-un fel autoritățile. Aici au venit oferte peste oferte. „Sunt impresionat de generozitatea timișorenilor care s-au oferit să ajute Primăria Timișoara cu timp, cu muncă, cu idei, cu servicii (…) Am primit multe oferte de voluntariat pentru call-center, IT, orice altă activitate în care e nevoie de forță umană, și propuneri de donații, în fonduri, dispozitive medicale precum ventilatoarele, vitale zilele astea pentru ATI, și în servicii. Vă mulțumim! Știam că e suficient să deschizi ușa Primăriei pentru ca energia și creativitatea acestei comunități să ajungă și în administrație”, spune primarul Dominic Fritz.

Toți cei care s-au oferit să ajute vor fi contactați de PMT și vor fi direcționați acolo unde este cel mai mult nevoie de ei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: