Timișoara2021 caută voluntari. Ce trebuie să faci

timișoara2021

Timișoara2021 face, din scurt, apel la oamenii locului. Săptămâna viitoare, timp de patru zile, centrul orașului se transformă în scenă. Este nevoie de bunăvoință și dorința de lucru.

Impuls: Timișoara în (Re)Construcție înseamnă patru zile pline de evenimente. Întreaga poveste este organizată de Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, în parteneriat cu Sezonul Româno-Francez și Institutul Francez. Se întâmplă între 10 și 14 iulie și este nevoie de voluntari.

„Între 10 și 14 iulie, seara, e nevoie de sprijin pentru evenimentele ce vor avea loc în Piața Libertății, Piața Sf. Gheorghe și Piața Victoriei. Căutăm voluntari care doresc să ajute la organizare, ei vor reconstrui scenele și vor fi adevărați constructori ai acestor momente artistice”, transmit cei de la Timișoara2021. Dacă vă surâde ideea, trebuie să completați un formular. Iar vineri, 5 iulie, de la ora 16, sunteți așteptați la Centrul Multifuncțional Bastion.

Impuls: Timișoara în (Re)Construcție va transforma Piața Victoriei, Piața Libertății și Piața Sf. Gheorghe în scene în aer liber. Artiștii vin din Franța, Polonia și România și promit spectacole ieșite din comun.