3 iulie 2020

Timișoara 2030 sau cum vede Dominic Samuel Fritz viitorul. Cum poți participa

fritz

Se pregătește de alegeri și a decis să-și facă publice o parte din proiecte. Candidatul USR Dominic Samuel Fritz îi așteaptă pe timișoreni la o discuție față în față. Despre viitor, despre potențial și despre cum vede el dezvoltarea orașului.

Timișoara are un trecut strălucitor, dar prea puțină încredere în viitor. Are un potențial uriaș de a deveni unul dintre cele mai atractive orașe din Europa. Din păcate, acest potențial este acum risipit de o administrație haotică și fără viziune. Cred că timișorenii merită să știe de la un primar care este direcția pentru Timișoara pe termen lung. Măsurile concrete, cu efecte imediate, trebuie să facă parte dintr-un plan strategic pentru viitorul orașului, nu să fie implementate pe genunchi, în funcție de dispoziția primarului dintr-o anume zi.

În ultimele luni am vorbit cu foarte mulți timișoreni, cu experți, cu cetățeni de rând, cu oameni de afaceri, cu activiști din societatea civilă. I-am întrebat unde văd ei Timișoara în anul 2030. Pe această bază, am dezvoltat, împreună cu o echipă din USR și specialiști din diverse domenii, o viziune strategică pentru Timișoara. Ea va fi fundamentul programului nostru electoral”, anunță Dominic Samuel Fritz

Dacă vreți să vedeți despre ce este vorba, sunteți așteptați marți, 11 februarie, de la ora 19, la o întâlnire. Se întâmplă în Sala Verdi, de la Iulius Mall, iar cei interesați trebuie doar să-și confirme prezența aici. Va vorbi prof. univ. dr. Marcel Tolcea. Invitați speciali sunt Brîndușa Armanca, jurnalist, Val Mureșan, antreprenor, Rudolf Gräf, arhitect, și Iulia Mureșan, Consiliul Consultativ de Cartier Plopi-Kuncz. „O să începem nemțește, la fix”, anunță organizatorii, așa că veniți la timp, dacă nu vreți să pierdeți ceva.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: