Terenul de baschet de la Generală 27 prinde contur / FOTO

baschet

Mai un pic: în scurt timp va fi gata noul teren de baschet de la Școala Gimnazială Nr. 27. Construirea lui e finanțată printr-un program al Fundației Comunitare, după ce Asociația Suporterilor Druckeria a depus un proiect și a câștigat banii.

„Vremea bună din ultima perioadă a adus cu ea și agitație pe șantierul noului teren de baschet din curtea de la Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara. A fost finalizat stratul suport și trecem la următoarea etapă a construcției: realizarea plăcii de beton și a împrejmuirii și turnarea stratului de tartan”, anunță Druckeria.

Construcția terenului de baschet de la Școala 27 este un proiect finanțat de Fundația Comunitară Timișoara, Decathlon România și comunitatea viola, în cadrul programului „Sportul pentru toți”, al Fundației Comunitare. Acesta a ajuns la ediția a doua și a avut un fond total de finanțare de 210.000 de lei.

Au fost depuse șase proiecte, din care două au fost selectate Școala Gimnazială nr. 21 „Vincențiu Babeș” și Școala Gimnazială nr. 27. La Școala Gimnazială nr. 21 „Vincențiu Babeș” va fi refăcut terenul de sport, foarte degradat, în baza unui proiect depus de asociația de părinți a școlii. Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria a făcut un proiect în sprijinul copiilor care fac baschet de performanță la Școala Gimnazială nr. 27.

About Post Author