Teren în Parcul Rozelor vs. parcarea de la Electro. Primăria și Politehnica vor facă un schimb

upt

Facultatea de Electrotehnică a UPT

Primăria ar putea primi un teren din Parcul Rozelor, pe care îl folosește deja Horticultura. Va da la schimb către Politehnică parcela pe care e parcarea din fața Facultății de Electrotehnică. Încep procedurile pentru clarificarea situației.

Comisia de negociere cu terții a CL va primi undă verde pentru a începe discuțiile cu Universitatea Politehnica, în vederea unui schimb de terenuri între cele două instituții. Sau cel puțin așa prevede un proiect de HCL care va apărea pe ordinea de zi a viitorului plen. Totul, în urma unui control al Camerei de Conturi făcut la Politehnică.

Comisia de negociere va trebui să medieze schimbul de terenuri între proprietatea Politehnicii, în suprafață de 2.336 mp din Parcul Rozelor, și un teren al primăriei, de aceeași mărime, pe care se află și o parte din clădirea Facultății de Electrotehnică, aferent parcării din fața acestei facultăți de pe bd. Vasile Pârvan.

Terenul din Parcul Rozelor are pe el și o clădire, pe care o folosește în acest moment de SC Horticultura SA. Schimbul ar permite delimitarea și clarificarea juridică a patrimoniului celor două instituții, precum și al Horticulturii, societate a consiliului local.

About Post Author