Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu are abonamente online, pentru 30 spectacole în 2021

Teatrul Național „Radu Stanca”

Puteți urmări de acasă spectacolele de la Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu. Printr-un abonament, veți putea vedea, în 2021, 30 de spectacole de teatru, teatru-film și filme, din care 22 de premiere.

30 de spectacole în 2021, din care 22 de premiere, înregistrate în condiții de calitate HD a sunetului și a imaginii. Toate, în 2021, și toate de la Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu. Nu trebuie decât să vă luați de aici un abonament. Teatrul sibian devine primul din această categorie cu platformă integrată video-on-demand care poate fi accesată pe bază de abonament sau bilet individual.

În prezent, pe scena-digitală.ro pot fi urmărite spectacolele de teatru: „Felii”, un spectacol de Lia Bugnar; „Moroi”, regia Alexandru Dabija; „Văzduh”, regia Victor Olăhuț; „Opinia publică”, regia Theodor Cristian-Popescu; „Maternal”, regia Radu Nica; „LIVE”, regia Bobi Pricop; mini-seria de teatru-film „Autobahn”, regia Andrei și Andreea Grosu, și filmul „Tom și Jerry 2.0”, regia Florin Piersic Jr.

Din luna februarie vor fi lansate două noi producții lunar. Este vorba despre titluri precum „O zi frumoasă”, regia Ofelia Popii, „Sunt o babă comunistă”, regia Mariana Mihu Plier, „Contra democrației”, regia Alexandru Dabija, sau „Femei”, concept spectacol Raluca Iani.

Utilizatorii le pot urmări prin achiziția unor bilete individuale, la prețul de 30 de lei, sau prin abonare, în variantă lunară, de trei sau șase luni și anuală. Costul abonamentelor este cuprinse între 49 lei și 329 lei. Dacă luați abonamente în luna decembrie, beneficiați de o perioadă gratuită de acces în platformă, până la 1 ianuarie. Toate producțiile sunt disponibile în română și engleză și pot fi urmărite pe orice dispozitiv (PC, laptop, smartphone, tabletă, TV). (sursa foto: www.stiriletransilvaniei.ro)