23 ianuarie 2021

Teatrul Merlin ridică și el cortina. Cu prima premieră din ultima jumătate de an

teatrul merlin

Teatrul Merlin își redeschide porțile. S-a reorganizat astfel încât poate să înceapă noua stagiune și are noutăți ceea ce privește programul spectacolelor. Vine și o premieră.

Teatrul Merlin se redeschide, cu o modificare în programul de duminică. Nu se vor mai juca două spectacole succesiv, ci va fi singur spectavol, de la ora 11. Al doilea spectacol va fi mutat sâmbăta, de la ora 18. „Credem că am luat cea mai bună decizie care să ne ajute să ne simţim în siguranță. Spectacolele alese din repertoriul permanent vor avea o distribuţie redusă numeric. Spectatorii vor ocupa jumătate din sala cu o capacitate de 165 locuri, iar decorul va fi montat la distanţa maximă posibilă față de primul rând”, spun cei de la teatru.

Sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 18, e avanpremiera noului spectacol, „Cufărul celor 7 pitici”, născut din ideile regizorului Béres László, în colaborare cu actorii Cristi Brătoiu, Mădălina Ghițescu Petre și Raluca Grumăzescu. Premiera are loc duminică, 13 septembrie, de la ora 11.

„Cufărul celor 7 pitici”, în viziunea regizorului Béres László, este un spectacol dedicat păpușarului, iar povestea Albei ca Zăpada e doar un pretext. Alături de regizorul Béres László îl găsim pe scenograful Bajko Attila, ajutat în construirea păpușilor de Tomos Tünde. Muzica este compusă de Cári Tibor, iar asistenți de regie sunt Maria Gornic și Cristi Brătoiu. Spectacolul se adresează copiilor peste 3 ani și durează 60 de minute.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: