Teatrul Maghiar organizează din nou „olimpiada artiștilor”

Teatrul maghiar

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” deschide stagiunea cu a patra ediție a Actor’s World Championships. Vor fi întreceri sportive și evenimente artistice deschise publicului larg, puse la cale de artiști și oameni de scenă din România Ungaria, Serbia și alte țări din spațiul est-european.

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” și Asociația „Proteszt” organizează, în perioada 4 – 5 septembrie, o nouă ediție e „Actor’s World Championships”. Evenimentul este unic în țară și reunește, în întreceri sportive și evenimente artistice, artiști și oameni de scenă care împărtășesc dragostea pentru sport și promovează cultura și stilul de viață sănătos.

Întrecerile vor avea loc pe terenurile și sălile ce aparțin de Universitatea de Vest și Universitatea Politehnica, în Parcul Rozelor, dar și în sălile Teatrului Maghiar. Vor fi competiții de tenis de masă și de câmp, scrimă, atletism, fotbal, ciclism, streetball și volei. Prima seară a Olimpiadei se va încheia cu un concert Loose Neckties Society, iar în a doua seară va avea loc concertul Vrooom, ambele în Sala Mare.

Participarea la Olimpiadă se face pe baza unei fișe de înscriere care se poate solicita prin e-mail. Atât la competițiile sportive, cât și în sălile de spectacol, accesul se va face cu respectarea normelor legale în vigoare.

About Post Author