Târgul Gaudeamus revine la Timișoara. În Piața Libertății

gaudeamus

Caravana Gaudeamus Radio România ajunge și la Timișoara, la finele lunii mai. Evenimentul va fi deschis oficial miercuri, 25 mai. Vor fi mai multe pavilioane, în care veți putea găsi ofertele a peste 40 de participanți.

Târgul de carte Gaudeamus se va desfăsura în perioada 25 – 29 mai, în Piața Libertății. Această ediți este organizată de Radio România, prin Echipa Gaudeamus și Radio România Timișoara, cu sprijinul Primăriei Timișoar. Președinteșle de onoare este Cristian Rudic, managerul Operei Naționale Române din Timișoara.

Deschiderea oficială e programată miercuri, 25 mai, la ora 12,15. Programul de vizitare este zilnic, între orele 10 și 21,, iar accesul este gratuit. În premieră pentru Timișoara, evenimentul va fi găzduit de mai multe pavilioane expoziționale.

Amatorii de lectură vor găsi oferte de la peste 40 de participanți, reprezentând câteva dintre cele mai active domenii din industria cărții și a materialelor educative. Este vorba despre edituri, agenții de difuzare de carte românească și străină, producători și distribuitori de jocuri educaționale și muzică.

Mai multe evenimente de la Gaudeamus vor fi transmite live, pe site-ul târgului.

About Post Author