Tânără ucisă în parcul Catedralei. Poliția îl caută pe criminal / UPDATE: Criminalul a fost prins

Incident grav, vineri seara, în parcul de lângă Catedrala Mitropolitană. O tânără de 20 de ani a fost înjunghiată mortal de un bărbat, se pare chiar fostul ei iubit. Poliția îl caută acum pe agresor.

Seara de vineri s-a încheiat cu un incident sângeros în plin centrul Timișoarei. O tânără de 20 de ani a murit, după ce a fost atacată de fostul ei iubit și lovită cu un cuțit. Fata se plimba prin parcul din spatele Catedralei Mitropolitan, alături de o prietenă. La un moment dat, în zonă a apărut fostul ei iubit. Cei doi au început să vorbească, dar discuția degenerat într-o ceartă. Fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul de 31 de ani a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe tânără de mai multe ori. Apoi a fugit.

Martorii au sunat imediat la 112. Medicii care au ajuns la locul incidentului au găsit victima în stop cardio-respirator. Au resuscitat-o timp de mai multe minute și apoi au dus-o la Spitalul Municipal. Din păcate, fata a murit la scurt timp după ce a ajuns la Urgențe.

Polițiștii îl caută acum pe agresor, despre care spun că este periculos. Dacă îl vedeți, sunteți rugați să sunați de îndată la 112.
UPDATE: Bărbatul de 31 de ani din Lupeni a fost prins în zona Pădurea Verde.