Tânără strânsă de gât în Parcul Botanic. Agresorul a fugit, se caută martori la incident

Traversarea unuia dintre parcurile centrale ale Timișoarei se putea termina tragic pentru o tânără. La una dintre intrările laterale din Parcul Botanic, ea a fost atacată de un bărbat care a încercat s-o sugrume. Soțul femeii cere acum sprijin pentru găsirea agresorului.

Parcul Botanic

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 17, după ce femeia a intrat în Parcul Botanic pe accesul dinspre str. Gheorghe Lazăr. Ea a fost atacată de un individ care a strâns-o de gât și a încercat să-i acopere gura cu mâinile. Atacul a fost observat de doi tineri, care au venit în fugă să vadă ce se întâmplă. În acel moment, agresorul a reușit să fugă.

Tânăra, care are 35 de ani și este cetățean tailandez, a fost dusă cu ambulanța la Spitalul Municipal. E plină de zgârieturi și vânătăi și este foarte speriată. Pe foaia de observație de la UPU este trecut diagnosticul: „heteroagresiune afirmativ prin strangulare, contuzie facială cu escoriație la nivelul submandibular și cervical stâng (…) la nivel cervical, submandibular stâng în treimea medie se evidențiază două mărci traumatice ovalare cu fond ușor eritematos”.

Polițiștii încearcă să-l găsească pe agresor. „Polițiștii Secției 1 Timișoara s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârsirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt”, transmite IPJ Timiș.

Spțul femeii lovite spune că în zona în care a avut loc atacul ar mai fi fost și alți martori. „Soția mea își poate aminti mai ales trei femei care se aflau în imediata apropiere, dar au fugit de frica făptuitorului. Dacă este posibil, cerem o descriere a făptuitorului pentru a-l putea identifica”, spune bărbatul.

Cine poate oferi amănunte despre acest caz e rugat să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.