Tânăr găsit mort în bazinul din Complexul Dacia

dacia

sursa foto: druckeria.ro

Un tânăr de 31 de ani a murit, marți seară, în bazinul din Complexul Sportiv Dacia. Deși echipajul medical a aplicat manevre de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic pntru el. Cauza decesului urmează să fie stabilită de medicii legiști, iar polițiștii au deschis o anchetă, pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Incidentul s-a produs marți seară, când, în jurul orei 20, polițiștii Secției 4 Urbane au fost anunați că un bărbat a fost găsit inconștient în bazinul din Complexul Dacia. Polițiștii s-au deplasat imediat acolo, stabilind faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani. A fost chemată și Ambulanța, echipajul medical efectuând, fără succes, manevre de resuscitare, astfel că tânărul a fost declarat decedat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească, în urma anchetei, ce s-a întâmplat de fapt în acest caz.

Complexul Sportiv Dacia este în subordinea Primăriei Timișoara și, potrivit reprezentanților municipalității, tânărul care a murit era înscris în programul ,,Mișcare pentru sănătate”, derulat conform unui orar decis încă din 2019 prin HCL. Practic, bărbatul venea să înoate de plăcere, plătind tariful stabilit prin aceeași modalitate.

Reprezentanții PMT au anunțat că a fost declanșată o verificare internă, pentru a se stabili dacă au fost respectate „toate normele procedurale și de siguranță privind desfășurarea programului de sport”.

About Post Author