Tânăr de 21 ani, mort după ce s-a electrocutat pe un șantier

electrocutat

sursa foto: Arhivă

Un tânăr de 21 ani a murit, miercuri seară, pe un șantier de la marginea Timișoarei, după ce s-a electrocutat. Medicii au încercat să-l resuciteze, dar manevrele nu au avut succes.

Incidentul s-a produs miercuri seară, pe un șantierul unui bloc în construcție, aflat în apropierea Aerodromului Cioca. Apelul făcut la 112 anunța că o persoană s-a electrocutat.

„S-au deplasat trei pompieri cu o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului 1 Timișoara și o ambulanță SAJ. La sosirea echipajelor de intervenție s-a constatat faptul că victima s-a curentat la un prelungitor electric și se află în stare de inconștiență”, au transmis reprezentanții ISU.

Echipajul de pe Ambulanță a încercat manevre de resuscitare, însă, din păcate, a fost declarat decesul tânărului care avea 21 de ani,

Polițiștii Secției 4 Timișoara au deschis, așa cum prevede procedura, un dosar penal pentru ucidere din culpă. Pe fir ar putea intra și ITM, având în vedere că incidentul s-a petrecut pe un șantier în lucru.

About Post Author