Tabela de marcaj de pe „Dan Păltinișanu” se mută în Ronaț

stadion

Primăria Timișoara primește gratis de la CJ Timiș tabela de marcaj electronică de pe stadionul „Dan Păltinișanu”. O va monta la stadionul de rugby din Ronaț, care nu are așa ceva.

Pe stadionul „Gheorghe Rășcanu”, din Ronaț, va fi montată, în perioadă următoare, tabela electronică de marcaj pe vechea arenă „Dan Păltinșanu”.

„Arena de rugby din Timișoara nu beneficiază de mai multă vreme de o tabelă funcțională, la un standard acceptabil. Profitând de faptul că stadionul «Dan Păltinișanu» este în linie dreaptă de pregătire a demolării, am solicitat Consiliului Județean Timiș să ne dea nouă tabela de marcaj electronică, pentru a o amplasa la stadionul de rugby. În buna colaborare cu Consiliul Judeţean Timiş, am beneficiat de acordul lor, astfel încât proprietatea acesteia va fi transmisă în patrimoniul administrației locale, fără plată”, a anunțat viceprimarul Cosmin Tabără.

„Linia dreaptă” pentru demolarea fostului stadion „1 Mai” e încă pierdută în ceață, pentru că studiul de fezabilitate esențial pentru a se putea trece mai departe e întârziat cel puțin cu 10 luni. Stadionul de rugby ar urma să intre și el într-un proces de modernizare. În decembrie 2022 a fost semnat contractul pentru realizarea expertizei tehnice și a documentației de tip DALI, care vor sta la baza viitoarelor lucrări.

About Post Author