Syrio Forel, din „Game of Thrones”, la Dumbrăvița! E prima ediție The Galactic Imaginarium – TGIFF

TGIFF

Finalul de mai îl aduce, la Dumbrăvița, pe Syrio Forel, din „Game of Thrones”. Miltos Yerolemou vine la The Galactic Imaginarium, Festivalul Internațional de film Science Fiction și Fantasy, aflat la prima ediție.

Festivalul Internațional de film Science Fiction si Fantasy, The Galactic Imaginarium, (TGIFF), este organizat de Asociația pentru Educație Complementară. Prima ediție a festivalului va avea loc la Dumbravița, în Sala Polivalentă, în zilele de 30 și 31 mai.

Programul încă nu este definitivat, dar se știu deja anumite momente. Societatea Română de Astronomie Culturală va pune la cale observații astronomice cu telescoape, iar LARP Timișoara se va ocupa de jocuri de rol, și scenarii pe teme SF și Fantasy. Vor fi amenajate, de asemenea, zone de fotografie, de boardgaming și videogaming și va fi organizat un workshop pe tema „Cum să faci un film cu telefonul mobil”. Cu o săptămână înainte, va avea loc un eveniment de drive-in cinema.

Trofeele festivalului au fost desenate de Deiana David, studentă la Facultatea de Arte si Design Timișoara, specializarea Design de Produs. Ea a câștigat concursul pus la cale de organizatorii TGIFF.

Invitatul special al primei ediții este Miltos Yerolemou, actorul care l-a interpretat pe Syrio Forel în serialul „Game of Thrones”. Vin la TGIFF și Dragic Rabrenovic și Adriana Rabrenovic, de la postul de radio Bijelo Polje din Muntenegru, organizatorii festivalului de fantasy Refesticon. Urmează și alte surprize, dar… toate la timpul lor.

Festivalul este susținut de Clubul de science fiction și fantasy Galaxia 42 din Timișoara, care organizează întâlniri periodice în Dumbrăvița. Abonamentele de o zi și două zile, precum și biletele pentru workshopuri, sesiunile de autografe și fotografii cu Miltos Yerolemou pot fi cumpărate deja de aici. Alte detalii despre TGIFF pot fi găsite aici și aici.

About Post Author