28 octombrie 2020

Susținem proiecte de infrastructură care vor accelera dezvoltarea comunelor periurbane Timișoarei (P)

periurbane

Sunt Alexandru Constantin Proteasa, sunt un tânăr de-al locului. Vreau să aducem Europa în Timiș, nu să părăsim județul pentru zări mai bune. Iar acum știu că #SePoate! Nu mai e un vis din copilărie, e o realitate posibilă!

Pe 27 septembrie ne decidem viitorul. Alegem cine și ce vrem să fim! Alegerile locale sunt probabil cele mai importante pentru că sunt cele care ne pot influența cel mai mult și cel mai direct viața.

Din acest motiv m-am implicat. Vreau un județ mai bun, o viață mai bună pentru pentru noi toți. Timișul merită, iar acum are și cu cine, și cu ce.

Lucrez cu Alin Nica din 2016, de când am făcut un schimb de experiență privind fondurile europene. Ne doream să aplicăm rețeta de succes a lui Alin de la Dudeștii Noi și la Moșnița Nouă, comună ce stătea slab la absorbția fondurilor europene.

De atunci, îmi place să cred că suntem și prieteni, dar cel mai important e că lucrăm împreună! Alin m-a ales coordonatorul său de campanie în drumul spre președinția Consiliului Județean Timiș, iar eu sunt pe lista PNL de consilieri județeni.

Împreună știm exact ce avem de făcut și ce putem face. Din prima zi! Vom accesa maximul posibil de fonduri europene pentru a ridica Timișul la nivel european. Vom restructura modul de lucru, gândire și acțiune în Consiliul Județean. Vom digitaliza instituția, pentru a fi cât mai eficienți, agili, performanți și verificabili în tot ceea ce facem!

Voi susține, din postura de consilier județean, proiecte de infrastructură care vor accelera garantat dezvoltarea comunităților periurbane din punct de vedere socio-economic.

Zona periurbană a orașului Timișoara cunoaște o dezvoltare galopantă în ultimii ani. Este una din direcțiile prioritare de dezvoltare și finanțare a proiectelor de către Consiliul Județean Timiș, o zonă care trebuie sprijinită a se dezvolta corect și coerent.

Creșterea populației, creșterea presiunii pe serviciile sociale, creșterea pretențiilor privind calitatea vieții în aceste comunități, toate ne obligă ca administratori ai acestui județ să le acordăm o atenție aparte și să prioritizăm investiții în aceste zone, investiții ce vor genera dezvoltare și condiții mai bune de locuire, navetă, petrecere a timpului liber.

Voi rămâne un om al locului. European, dar mai întâi de toate timișean! Din fericire, se potrivesc bine una cu alta.

Vă mulțumesc pentru parcurgerea mesajului meu. Pe 27 septembrie votați Alin Adrian Nica președinte și lista Consilierilor Județeni ai PNL!

Alexandru Constantin Proteasa,

Candidat PNL la Consiliul Județean Timiș

Comandat de Partidul Național Liberal – Organizația Timiș
Executat de SC First News Media SRL
Cod mandatar financiar: 21200012

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: