STS Timiș se mută în Calea Aradului. În aceeași curte cu noua stație de Salvare

sts

Două etaje din căminul fostului liceu agricol din Calea Aradului vor fi date de Primăria Timișoara către STS. În vechiul campus va fi inaugurată, vineri, și noua stație a Serviciului Județean de Ambulanță, tot într-un spațiu cedat de municipalitate.

În luna ianuarie, Primăria Timișoara a predat către Serviciul de Ambulanță Județean Timiș fosta spălătorie și atelierul din vechiul campus al Liceului Agricol din Calea Aradului. Contractul de comodat este încheiat pe o perioadă de 10 ani. Aici va fi deschisă vineri, 6 septembrie, o substație de ambulanță, pentru ca timpii de răspuns la solicitările venite din nordul orașului să fie cât mai reduși.

În viitorul plen al CL, consilierii vor avea de votat un proiect „privind schimbarea destinației spațiului aferent etajelor II și III din Căminul 1 al fostului Liceu Tehnologic Agricol «Petru Botiș» de pe Calea Aradului nr. 56, pe o perioadă de 10 ani, pentru transmiterea în administrarea Serviciului de Telecomunicații Speciale – Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Timiș”. Este vorba despre aproape 1.300 metri pătrați care vor deveni „casa” STS Timiș. Ministerul Educației și-a dat acordul pentru schimbarea destinației acestora spații, până la data de 8 august 2029.

About Post Author