Străzi închise de tot sau parțial, la Timișoara. Se închide și parcarea de la Sala Olimpia

ziua timișoarei

Str. Alexandru Borza, arhivă

Festivalul Inimilor, ajuns la ediția cu numărul 30, dă peste cap traficul din zona centrală. O stradă va fi închisă complet, iar pe alta se va circula cu restricții.

Șoferi, mare atenție! Prima săptămână din iulie vine, la Timișoara, cu unele restricții din centrul orașului. Vor dispărea temporar și unele locuri de parcare.

Astfel, cu avizul Comisiei de circulaţie, va fi închis traficul rutier pe str. Academician Alexandru Borza, în intervalul 2 iulie, ora 7 – 8 iulie. De asemenea, a fost aprobată închiderea parcării Sălii Olimpia, în perioada 2 – 7 iulie. În plus, între 3 și 7 iulie va fi restricţionată prima bandă a străzii Michelangelo, din tronsonul dinaintea intersecţiei cu str. Academician Alexandru Borza.

„Măsurile au fost aprobate la solicitarea organizatorilor Festivalului Inimilor, manifestare folcloricã internaţională, sub egida Comitetului Internaţional de Organizare a Festivalurilor Folclorice, aflat sub patronaj UNESCO . Festivalul se află anul acesta la cea de-a XXX-a ediţie”, transmit reprezentanții PMT.

About Post Author