Știm în 30 de zile dacă e Giroc sau Timișoara. Războiul pe polivalentă, la final

sală polivalentă

foto: Arhivă

În grafic cu stadionul și aproape deciși unde va fi construită sala polivalentă de 16.000 de locuri. Ministrul Dezvoltării spune că planurile pentru Timișoara merg bine și că în octombrie va fi pus capăt războiului dintre primărie și consiliul județean.

Încă vreo 5 săptămâni și vom ști unde va fi construită sala polivalentă: în Timișoara sau în Giroc. Nu s-a stabilit până acum, pentru că factorii de decizie n-au avut timp să se… intersecteze. Declarația îi aparține ministrului Dezvoltării, Daniel Suciu. „În luna iulie am primit un set de HCL, în luna august am primit al doilea set de la consiliul local și consiliul județean. Însă acea întâlnire de rupere a pisicii nu a putut avea loc pentru că nu ne-am intersectat. Țin foarte mult să mă retrag cu domnul primar și domnul președinte al CJ, să purtăm o discuție constructivă. Rupem pisica după ce analizăm și locația de la Giroc, și locația de la Timișoara”, a declarat ministrul. Potrivit acestuia, în 30 de zile va fi luată și o decizie privind amplasamentul pentru sala polivalentă.

Suciu a vorbit și despre viitorul stadion. Vă reamintim, Compania Națională de Investiții a scos la licitație documentația pentru arena ultramodernă promisă Timișoarei. „Cu stadionul suntem la stadiul că la sfârșitul lunii octombrie se deschid ofertele pentru studiul de fezabilitate.. Sper să dăm câștigătorul cât mai repede. Urmează aprobarea indicatorilor tehnico-economici. Urmează hotărârea de guvern, iar ulterior CJ poate să-șii organizeze licitația pentru construcția noului stadion. Deci suntem în grafic”, a mai spus oficialul.

About Post Author