Soundride: pedalare și muzică. Timișoara și Viena, într-un proiect inedit

RAD performance și pedallez fac echipă pentru un proiect inedit, care aduce laolaltă muzica artiștilor din Timișoara și Viena. Pe biciclete, echipați cu boxe, participanții pleacă prin oraș, ale cărui străzi devin o scenă ad-hoc.

soundride

Pedalarea Soundride are loc miercuri, 14 iulie, de la ora 20. Punctul de întâlnire este Piața Libertății, zona din fața Garnizoanei Militare. Fondul sonor al întregii acțiuni este asigurat de Acetobă (TM), Haos (TM), JazzyBIT (TM), Obiect (TM), Dordeduh (TM), The Different Class (TM), Makunochi Bento (TM), Rojin Sharafi (VIE), Isabella Forciniti (VIE), Antonia XM (VIE), Martin Burk (VIE), Rahel Kraft (VIE), Conny Zenk (VIE). Evenimentul organizat în colaborare cu Ciclocurier, Masa Critică și Asociația Prin Banat, vine în completarea acțiunilor și atelierelor culturale din cadrul unui proiect artistic-participativ derulat în Timișoara.

Între 28 iunie și 26 iulie, Conny Zenk (RAD Performance) este în rezidență artistică la Timișoara, în cadrul proiectului european Centriphery. Acesta este organizat în România de Asociația Prin Banat și prezentat în cadrul programului cultural „Cămine în mișcare 2021”.

Punctul central al „Cămine în mișcare: Centriphery” este producția și premiera spectacolului de teatru „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”. Acesta se adresează comunității, astfel că oricine se poate implica în realizarea acestuia. Puteți vedea cum este în culisele unui spectacol de mari dimensiuni și veți putea contribui la realizarea recuzitei și costumelor alături de echipa artistică Cămine în mișcare: Centriphery. BA chiar ațt putea juca în spectacol. Trebuie doar să completați acest formular.