Sorin Munteanu candidează pentru un nou mandat la Buziaș

sorin munteanu

foto: Arhivă

În funcție de două mandate, liberalul Sorin Munteanu mai vrea încă patru ani la Primăria Buziaș. El a fost validat, la finele săptămânii trecute, în CDJ al PNL Timiș.

„Această validare reprezintă un pas important în drumul către continuarea dezvoltării comunității noastre. Doresc să adresez mulțumiri echipei PNL Buziaș, viceprimarului Cristian Cîndea, pentru susținere și încredere. Echipa noastră a demonstrat că prin unitate și implicare se pot realiza schimbări semnificative în beneficiul tuturor locuitorilor. Realizările de până acum se datorează colegilor din primărie, dar si parteneriatului strâns cu cetățenii noștri. În următorii patru ani, ne propunem să ducem mai departe această colaborare, ascultând și răspunzând nevoilor și preocupărilor acestei comunități”, a transmis Sorin Munteanu.

Sorin Munteanu a câștigat primul mandat de primar în Buziaș în 2016, aducând orașul în „curtea” PNL după mai mulți ani de guvernare locală social-democrată. De atunci, prin fonduri europene, în Buziaș a fost refăcută Colonada și au fost finanțate reabilitarea parcului cu străzile adiacente, dar și școala cu clasele V-VII. Au fost asfaltate 14 străzi, iar primăria a devenit clădire verde. În total, potrivit lui Munteanu, sunt aproximativ 15 milioane de euro, fonduri europene, la un buget local anual de patru milioane de euro.

În viitorul program de finanțare, potrivit afirmațiilor lui Sorin Munteanu, făcute la finele anului trecut, la un eveniment al ADR Vest, Buziașul vrea bani pentru reabilitarea centrului și a cel puțin o clădire istorică, dar și pentru construirea unui aquapark.

About Post Author