Sorin Lucaci, noul director general al Apelor Române

sorin lucaci

sursa foto: Apele Române

Timișoreanul Sorin Lucaci va fi de luni, 29 august, noul director al Administrației Naționale „Apele Române”. Inginer de drumuri, Lucaci a mai fost șef la DRDP, iar în ultimele luni a fost directorul ABA Banat.

Gabriel Francisc Știka va fi înlocuit la șefia Administrației Naționale „Apele Române” de Sorin Lucaci. G4Media a scris, zilele trecute, că Stika a fost prins conducând fără permis și is-ar fi întocmit dosar penal.

„Am avut o discuție cu Directorul General al Administrației Naționale «Apele Române», Gabriel Francisc Stika, despre incidentul în care acesta a fost implicat în data de 11 august. În urma discuției, am decis ca începând de luni, 29 august, A.N «Apele Române» să fie condusă de Sorin Lucaci” a declarat Barna Tánczos, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, citat de presa centrală.

Lucaci are 46 de ani și, din aprilie 2022, era director general la Administraţia Bazinală de Apă Banat, unde l-a înlocuit pe Cristian Moisescu Ciocan, interimar din primăvara anului trecut. În perioada 2011 – 2012 a fost director al Direcției Regionale de Drumuri si Poduri Timișoara (DRDP), anterior fiind adjunct la aceeași instituție.

About Post Author