21 ianuarie 2021

Sorin Drăgoi și un alt liberal și-au pierdut mandatele la Dumbrăvița. Le-a lipsit un act

sorin drăgoi

Situație incredibilă la Dumbrăvița, unde mandatele de consilier local câștigate de doi liberali au fost invalidate definitiv. Unul dintre cei doi e Sorin Drăgoi! Ei n-ar fi avut la dosare cazierele. Culmea e că ceilalți doi liberali le-au avut.

PNL a câștigat, la alegerile locale, patru mandate de consilier local la Dumbrăvița. Au fost validate însă numai două, pe un motiv de genul celebrului… „dosar cu șină”. Practic, Sorin Drăgoi și Iulian Toma și-au pierdut definitiv mandatele pentru că nu avut toate actele necesare. Drăgoi, care a candidat și la Primăria Dumbrăvița, spune că vina e a secretarului primăriei.

„Ne-au lipsit de la dosarele trimise de secretarul primăriei cazierele. Nu ne-a informat nimeni că trebuie să avem cazierul Conform noului Cod (administrativ – n.r.), schimbându-se legea, nu am știut că trebuie să avem și acel cazier. Am făcut apel, în termenul legal, am depus cazierul. Azi am avut termen de judecată și ni s-a respins apelul. A fost prezent secretarul primăriei, care a cerut invalidarea noastră”, explică Sorin Drăgoi.

De ce doi liberali au avut cazierele la dosar și doi nu? „Asta este întrebarea: cum de nu ni s-a comunicat. De la prefectură ni s-a spus că secretarul UAT-ului este îndreptățit să ceară ce acte să aduci. Eu am dus de la partid cele patru mandate de consilier. I le-am predat personal, dar nu mi-a spus dacă trebuie să aduc și alte acte. Nu ne-a spus nimeni, nu am știut, recunosc greșeala, că e umană. Am depus la tribunal, ulterior, cazier și tot ce trebuia. Cu toate că am avut dosar când am candidat”, mai spune Drăgoi.

Decizia Tribunalului Timiș este definitivă, așa că vor fi validați următorii doi liberali de pe lista de la Dumbrăvița.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: