Sondaj STPT. Puteți da note pentru transportul în comun din Timișoara

stpt

Cum vi se pare transportul în comun din Timișoara? STPT vrea să știe care este părerea călătorilor despre modul în care a funcționat societatea în a doua parte a anului 2020. Sunt întrebări legate de punctualitate, curățenie sau plata călătoriei.

Sunteți mulțumiți de cât așteptați în stație după tramvai sau autobuz? Vi se par sigure mijloacele de transport în comun din Timișoara? E momentul să dați note pentru activitatea STPT, chiar la solicitarea acesteia.

„Societatea de Transport Public Timișoara îşi doreşte îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite călătorilor. De aceea, dorim să aflăm părerea dumneavoastră despre activitatea şi serviciile oferite. Vă mulţumim pentru disponibilitatea de participa la completarea acestui chestionar”, au postat, pe Facebook, cei de la STPT.

Sondajul poate fi accesat aici. Se completează în câteva minute și conține întrebări precum „Care este modalitatea de achitare a călătoriei atunci când utilizaţi transportul public în comun?” sau „Care dintre următoarele alternative la transportul public clasic aţi folosit cel puţin o dată?”. Călătorii sunt rugați să-și spună părerea despre siguranța, curățenia și punctualitatea mijloacelor de transport în comun, dar și despre comportamentul conducătorilor de bord.

Cei care folosesc serviciile STPT sunt rugați, de asemenea, să precizeze care le sunt sursele de informații legat de activitatea societății și, la final, să dea o notă de la 1 la 10.