Site nou și tur virtual pentru Teatrul Național Timișoara

teatrul național

Teatrul Național din Timișoara are un nou său website. E mai prietenos cu vizitatorii, mai ușor de utilizat și include, de asemenea, un tur virtual.

La adresa www.tntm.ro puteți găsi, de acum încolo, informații despre spectacolele Teatrului Național, despre evenimentele și despre inițiativele sale, despre echipă sau despre sălile sale de spectacol. Totul, într-o formă optimizată, intuitivă, oferind o navigare prietenoasă pe orice tip de dispozitiv. Pe site este activ, în această perioadă, și un chestionar online realizat în colaborare cu Departamentul de Sociologie al Universității de Vest din Timișoara.

„Acest nou site este o formă de a comunica atât cu spectatorii noștri fideli, cât și cu publicul care nu ne cunoaște încă. Am vrut ca noul site al Teatrului Național din Timișoara să fie foarte accesibil, foarte deschis, să reflecte cât mai fidel principiile și activitatea noastră”, spune Ada Hausvater, managerul Teatrului Național din Timișoara.

O noutate absolută pe care o aduce site-ul www.tntm.ro este turul virtual al Teatrului Național din Timișoara. Acesta oferă curioșilor informații și imagini inedite ale spațiilor de joc ale Naționalului, imagini din culise și din spațiile auxiliare.

About Post Author