Simonis, președinte ales al CJ Timiș: O funcție de vicepreședinte ar trebui să revină PSD și una PNL

alfred simonis

Alfred Simonis

Timișul a ales roșu. Potrivit președintelui proaspăt votat al CJ, Alfred Simonis, social-democrații au câștigat în peste 400 din cele 616 secții de votare din județ. PNL ar urma să primească o funcție de vicepreședinte al CJ.

„Avem președinția Consiliului Județean Timiș, pe care am câștigat-o cu aproximativ 130.000 de voturi, un avans de 20.000 de voturi față de principalul contracandidat. Am câștigat alegerile în Lugoj și în alte 54 de primării, precum și în aproape toată zona periurbană Timișoarei. Am câștigat alegerile în peste 400 de secții de votare, avem majoritate împreună cu PNL la Consiliul Județean Timiș. Mulțumesc partenerilor din PNL, membrilor PNL, primarilor PNL, conducerii PNL, pentru susținere. Cred că este momentul să încetăm polemica și să începem munca”, a spus, luni, Alfred Simonis.

Simonis urmează să discute, în perioada următoare, cu Alin Nica. „Vom discuta despre proiectele consiliului județean. Mai sunt patru luni până când voi prelua mandatul, marile proiecte mă așteaptă, nu voi aștepta patru luni”, a declarat acesta.

„Dorința mea este de a respecta înțelegerea cu PNL și de a construi majorități împreună cu PNL la nivelul CJ. Cum vor funcționa grupurile nu are nicio relevanță, dorința noastră este să avem majorități cu PNL. O funcție de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș ar trebui să revină PSD și una PNL”, a mai spus Alfred Simonis.

About Post Author