Simonis, mesaj către Nica și Fritz: Vă certați pe funcții și vă comportați ca niște copii

simonis

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, își admonestează adversarii politici. Alin Nica și Dominic Fritz sunt criticați pentru „imaturitatea” de care dau dovadă.

Negocierile neduse încă la bun sfârșit dintre PNL și USR PLUS stârnesc reacții în rândul adversarilor politici. Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, are un mesaj dur pentru liderii celor două formațiuni.

„Domnilor Alin Nica și Dominic Fritz, teatrul absurd pe care îl jucați de câteva zile este o palmă grea pentru timișorenii care v-au acordat încrederea. Este incredibil cum, în timp ce Timișoara a intrat în scenariul roșu, dumneavoastră continuați să vă certați pe funcții și să vă comportați ca niște copii care își dispută jucăriile la groapa cu nisip din parc. Conduita pe care o aveți denotă imaturitate politică, dar și dispreț pentru toți cei care se gândesc acum la lucruri mult mai importante decât o gâlceavă pe funcții cu iz de telenovelă.

Domnilor Nica și Fritz, vă transmitem un apel la rațiune. Vă cerem să puneți sănătatea oamenilor pe primul loc, să vă ocupați de problemele impuse de pandemie, dar mai ales să vă ocupați de guvernarea locală cu seriozitate și fără orgolii și interese care dăunează grav orașului și județului (…) Cum credeți că se simt oamenii care v-au acordat votul și care acum văd circul ieftin pe care îl faceți? Dintre aceștia, unii sunt în situația de a rămâne fără loc de muncă, iar alții tremură de grija zilei de mâine. Preocupați-vă, domnilor, să începeți treaba și să munciți pentru cetățeni!”, a notat, pe Facebook, Simonis.