Simonis îl face praf pe Nica: Un „haiduc” umilit de propriul partid

Gargară politică. E tot ce poate președintele CJ Timiș, Alin Nica, în viziunea șefului local al PSD, Alfred Simonis. Acesta îl toacă mărunt pe liberal, după decizia de prelungire a carantinei.

simonis

Alin Nica, președintele CJ Timiș, s-a opus carantinării Timișoarei și a comunelor Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc și Moșnița. El a votat contra măsurii în ultimele două ședințe ale CJSU și a și explicat de ce nu consider măsura eficientă.

Miercuri, CJSU a decis, în ciuda opoziției lui Nica,prelungirea carantinării, iar asta i-a dat ocazia lui Alfred Simonis (PSD) să iasă din nou la atac.

„După ce a pozat timp de câteva zile într-un «haiduc» care se opune dictaturii Bucureștiului, președintele CJ a arătat cât de slab este în realitate. Deși, pentru imagine, a continuat să voteze împotriva carantinării. Alin Nica a fost umilit de votul colegilor săi liberali din CJSU Timiș, care au votat masiv pentru prelungirea acestei măsuri nepopulare. Marea majoritate dintre membrii acestui comitet sunt numiți sau păstrați în funcții de către PNL, cu acordul tacit sau explicit al liderului filialei. Așa că Alin Nica fie a fost lăsat în ofsaid și umilit de către propriul partid în acest joc de imagine, fie a fost protagonistul unui joc duplicitar, în care a încercat să împartă rolurile între actorii liberali: politiștii buni și politiștii răi”, transmite Simonis.

Concluzia social-democratului? „Ipocrizia și politicianismul ieftin și neproductiv sunt constante ale politicii liberalilor timișeni”, notează deputatul. Potrivt acestuia, carantinarea a arătat că actuala putere nu a găsit „nicio soluție decentă și predictibilă privind situația medicală și economică a județului Timiș”.

About Post Author