Simonis îi răspunde lui Nica: E un om tulburat, măcinat de problemele interne din PNL

simonis

Deputatul PSD Alfred Simonis, atacat dur luni dimineață de președintele CJ Timiș, Alin Nica, a oferit o replică mai moderată. Cel puțin în cuvinte. Social-democratul spune însă că liberalul incompetent și rău intenționat.

Președintele CJ Timiș. Alin Nica, a cerut, luni, mai degrabă retoric, demisia lui Alfred Simonis (PSD), liderul interimar al Camerei Deputaților. Asta, după ce dosarul său de la ANI a fost clasat de procurori, astfel că liberalul a scăpat de acuzele de conflict de interese. Nica a folosit cuvinte grele, iar replica lui Simonis a venit peste câteva ceasuri.

„Moral și legal, două cuvinte care lipsesc din vocabularul lui Alin Nica, și o să explic. Nu am susținut niciodată că președintele CJT este vinovat, nu ne-am antepronunțat instanțelor de judecată, am contestat moralitatea ocupării unei poziții într-o instituție cu care se află într-un major conflict de interese. Legal, cuvânt amintit mai sus, așa a fost demersul pe care l-am inițiat alături de alți colegi prin care Nica a fost revocat din funcția de membru al Consiliului Național de Integritate”, a transmis, printr-un comunicat, social-democratul.

„Se agață cu disperare de orice poziție publică”

Și continuă: „Dar ce să înțeleagă un om care se agață cu disperare de orice poziție publică, un om care se supraevaluează constant, dar este caracterizat de incompetență, rea intenție și jocuri subterane? Cât despre limbajul lui Alin Nica, nu merită comentat prea mult. Este dovada unui om tulburat, măcinat de problemele interne din PNL, îi pleacă primari, parlamentari și rămâne izolat într-un sediu pustiu alături de Dănuț Groza.

Eu îl invit să fie la fel de vehement și pentru problemele Timișului și Timișoarei, să mi se alăture în toate demersurile pe care le-am inițiat pentru proiectele orașului și județului. Ce va alege? Vendete personale sau interesul timișenilor?”.

Vă reamintim, până la alegerile locale mai este un an.

About Post Author