Și în Șag va fi obligatorie masca de protecție. Primăria împarte gratuit măști

masca

Nici în comuna Șag nu se va mai putea ieși din casă fără protejarea nasului și a gurii. Primăria împarte gratuit măști și oferă, de asemenea, câte cinci declarații pe proprie răspundere.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Șag a decis să instituie, în comună, obligativitatea protejării nasului si a gurii, pe domeniul public, in instituții publice, mijloace de transport în comun, spații comerciale sau șantiere. Măsura este obligatorie cu începere din 10 aprilie. „Toți cetățenii comunei vor trebui să respecte această decizie, purtând mască, eșarfe sau orice altă metodă de a-și proteja căile respiratorii. Vă rog să limitați doar pentru urgențe ieșitul din casă”, spune primarul Flavius Roșu.

Primăria Șag va oferi fiecărui localnic câte o mască reutilizsabilă. Acestea au fost donate de un investitor privat. Distribuirea măștilor va începe în 9 aprilie. De asemenea, vor fi distribuite cu aceeași ocazie și câte cinci declarații pe proprie răspundere. În Timiș a luat decizia de a impune obligativitatea purtății unei măști de protecție și primăria din Buziaș.

About Post Author