Și-a urmărit fosta soție și a ajuns pe mâna polițiștilor

telefon

foto: Arhivă

Și-a spionat fosta soție și acum, alături de o altă femeie, a ajuns pe mâna polițiștilor. Este povestea unui bărbat din Timiș, care a decis să-și urmărească obsesiv fosta parteneră de viață. I-a clonat telefonul și nu s-a oprit aici.

Polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii DIICOT au făcut trei percheziții în Timișoara, Dumbrăvița și Moșnița Nouă, la locuințele unor persoane „bănuite de săvârșirea infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, interceptare ilegală a unei transmisii de date informatice și transfer neautorizat de date”.

Totul a început după ce un bărbat de 48 de ani a hotărât că, deși divorțase, e cazul să nu-și lase în pace fosta soție. A clonat calculatorul și telefonul femeii, copiind conversațiile acesteia de pe serviciile de mesagerie instant. De asemenea, a montat pe mașina acesteia un dispozitiv de supraveghere.

„În urma perchezițiilor desfășurate, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, trei telefoane mobile, un suport de stocare a datelor în format digital tip SSD, 3 memory stick-uri tip USB și 2 calculatoare”, transmite IPJ Timiș.

La audieri la DIICOT a fost dusă și o femeie de 34 de ani. Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, dar și de cel al jandarmilor de la Gruparea Mobilă de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara.

About Post Author