Și-a trimis din Spania prin curier 37 kg de canabis. A fost prins când ridica primele colete

canabis

Și-a trimis din Spania, prin curier, 37 de kilograme de canabis, dar a fost săltat de polițiști pe când ridica o parte din marfă. E aventura unui tânăr de 24 de ani, care urmează să afle dacă va fi reținut în următoarele 30 de zile.

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut de polițiști în timp ce ridica de la o firmă de curierat două colete pe care și le trimisese singur din Spania. În pachete era… canabis.

Potrivit IPJ Timiș, bărbatul a fost în Spania, de unde a cumpărat nu mai puțin de 37 kg de canabis, pe care le-ar fi ambalat și expediat prin intermediul unei firme de curierat către România.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a tânărului care este suspectat de săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc. Va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunere de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Acțiunea a beneficiat, de asemenea, de sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcției Regionale Vamale Timișoara.

About Post Author