Și-a agresat soția pe stradă, a fost săltat de jandarmi

jandarmi

Un bărbat care și-a lovit soția în plină stradă a fost pus la respect de jandarmi. Aceștia au fugit după el, la sesizarea unor trecători, și au constatat că femeia avea un ordin de protecție contra partenerului său.

Jandarmii au fost sesizați luni de trecători, undeva în zona Mehala, că o femeie este agresată în mijlocul străzii. Bărbatul care o lovise fugise de la locul incidentului, dar a fost prins de oamenii legii după o cursă de câteva sute de metri.

„Am intuit că este ceva mult mai serios la mijloc și așa a fost. Bărbatul avea emis pe numele său un ordin de protecție pentru a nu se apropria de femeia care îi este nevastă. I-au fost întocmite actele de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și pentru încălcarea ordinului de protecție, iar mai apoi a fost predat organelor judiciare. La fața locului a fost prezent și un echipaj SMURD. Acum, femeia este în siguranță și în afara oricărui pericol. Pentru noi, nimic nu justifică bătăile pe care bărbatul le-a aplicat mamei copiilor lui”, a transmis Jandarmeria Timiș.

About Post Author