Shaun Bythell, față în față cu cititorii lui, în Iibrăria La Două Bufnițe

shaun bythell

Shaun Bythell, librarul scoțian cunoscut drept cel care a împușcat un Kindle, vine la Timișoara, la aniversarea de șapte ani de la La Două Bufnițe. Îl veți putea asculta în dialog cu Raluca Selejan și veți putea lua autograf.

Luni, 4 decembrie, la ora 18, la librăria independentă La Două Bufnițe, Shaun Bythell vine să-și întâlnească, la Timișoara, cititorii. El va intra în dialog cu Raluca Selejan, pornind de la „Confesiunile unui librar”, cel mai recent volum al său apărut în limba română, continuarea „Jurnalului unui librar”. Ambele au apărut în colecția Anansi. World Fiction, a Editurii Pandora M, în traducerea Mihaelei Buruiană. Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe.

Într-o casă în stil georgian, plină de cărți și condusă de un motan, Shaun Bythell veghează cel mai mare anticariat din Scoția. Din spatele tejghelei, el este șef și angajat, coleg al unor librari țăcăniți, arhivar și colecționar. Viața lui se întâmplă între cumpărat cărți, taclale cu clienți și notele zilnice de jurnal, provocate de întrebările și comentariile cititorilor.

Evenimentul este organizat de librăria independentă La Două Bufnițe în parteneriat cu Editura Pandora M și va avea loc în limba engleză. După întâlnirea cu cititorii de la Timișoara, va urma încă una cu cititorii din București.

Programul evenimentelor organizate cu ocazia aniversării librăriei independente La Două Bufnițe poate fi citit AICI.

About Post Author