Se va zbura din nou direct pe ruta Timișoara – Tel Aviv

tel aviv

La sfârșitul lunii august va pleca de la Timișoara spre Tel Aviv primul zbor HiSky. Se va zbura pe această rută luni și joi.

Din vestul României se va putea zbura din nou către Tel Aviv, Israel devenind astfel cea de-a șasea țară accesibilă cu un zbor direct de pe Aeroportul „Traian Vuia”. Ruta Timișoara – Tel Aviv – Timișoara va fi operată de HiSky, cursa inaugurală către aeroportul internațional Ben Gurion, fiind programată pentru data de 31 august.

Conform ofertei de lansare, publicate pe site-ul companiei, prețul unei călătorii Timișoara – Tel Aviv, cu toate taxele incluse, pornește de la 49.99 euro. Orarul zborurilor prevede două frecvențe săptămânal, în fiecare zi de luni și joi: Tel Aviv (TLV) 14:25 – 17:35 Timișoara (TSR), Timișoara (TSR) 18:35 – 21:25 Tel Aviv (TLV).

Tel Aviv este a doua destinație pe care compania aeriană HiSky alege să o deschidă de pe aeroportul timișorean, după ruta București – Timișoara.

„Am ales ca primă rută internațională Tel Aviv. Suntem siguri că și timișorenii așteptau această legătură directă cu Israelul atât pentru turism cultural, religios, de sejur sau city break, cât și pentru traficul de business. În plus, sperăm ca zborurile noastre să nu fie doar o cale de plecare către Tel Aviv ci și una care să aducă turiști și oameni de afaceri israelieni în România”, a transmis Iulian Scorpan, CEO HiSky.

HiSky are din România zboruri internaționale directe cu plecare de pe aeroporturile din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Baia Mare către Barcelona, Malaga, Tel Aviv, Bruxelles, Paris și Dublin.

About Post Author