Se spală dudele și corcodușele de pe trotuare

trotuare

Angajații Brantner au ieșit la spălat trotuarele de sub duzi și corcoduși, iar primăria îi și laudă pentru asta, de parcă nu i-ar plăti pentru astfel de servicii. Timișorenii sunt rugați să trimită sesizări, dacă trec pe trotuare murdare.

„Lucrătorii Brantner intervin cu frecvență pentru spălarea cu presiune a porțiunilor de trotuare adiacente pomilor fructiferi cu rod, aflați pe domeniul public sau în proximitate. Asemenea acțiuni au fost incluse în lucrările zilnice, unde și de câte ori a fost nevoie, în perioada de maturitate a fructelor de dud. Acum, fructele coapte, mai ales corcodușe, care nu prezintă interes pentru consum și nu sunt culese, cad din abundență în zona de sub coroane și murdăresc trotuarul”, transmite Primăria Timișoara.

Potrivit aceleiași surse, „pentru eliminarea murdăriei și mirosului neplăcut, se intervine în egală măsură și în zonele de sub coroanele copacilor unde cuibăresc păsări din mediul urban”.

Într-o altă notă, s-ar putea încerca, dacă tot e așa mare hărnicia, și spălarea băncilor de prin parcuri. Povestea e veche: sunt zone în care băncile nu pot fi folosite, din cauza straturilor de dejecții de păsări.

Dacă traversati porțiuni de trotuare murdare, sunt rugați să faceți sesizări AICI.

About Post Author