Se închide traficul pe strada Andreescu. Modificări pe liniile E3 și M36

Se pune strat nou de asfalt pe strada Nicolae Andreescu, în Freidorf, așa că traficul va fi închis în următoarele zile. Restricția va fi ridicată în weekend.

Diriginți de șantier

Circulația rutieră va fi interzisă pe str. Nicolae Andreescu, tronsonul cuprins între str. Ioan Slavici și str. Martir Gogu Opre, în perioada 22 – 28 aprilie, zilnic, în intervalul orar 8-19. Excepții vor fi zilele de sâmbătă și duminică, 24 și 25 aprilie, când măsura nu se aplică.

„Pentru evitarea blocajelor, în zilele în care se aplică măsura închiderii circulației rutiere, se recomandă să se folosească ca rută ocolitoare str. Ardealului”, transmit reprezentanții PMT.

Mijloacele de transport în comun vor fi deviate doar în 22 și 23 aprilie. Este vorba despre autobuzele de pe liniile E3 și M36, care vor circula astfel: str. Budai Deleanu – bd. Dâmbovița – str. Ion Barac – str. Ardealului – Liceul Auto – str. Ioan Slavici ( circulă pe traseul liniei 3). Autobuzele de pe linia Expres 7 vor opri în stațiile aferente liniei 3, pe traseul deviat; vor fi suspendate stațiile Dâmbovița/Banatul și perechile de stații Opre Gogu, Păcii, Simionescu, Liceul Auto, aferente liniei Expres 7. Autobuzele de pe linia M36 vor opri în stațiile Dâmbovița și Liceul Auto, aferente liniei 3.