Se încălzesc caloriferele. Colterm deschide robinetul

colterm

Vremea începe să se răcească, astfel că societatea de termoficare a decis să pornească, treptat, căldura. Se întâmplă de joi, 3 octombrie, de la ora 9. Abonații sunt rugați să-și deschidă instalațiile interioare și să verifice dacă sunt în regulă.

Având în vedere că temperaturile vor scădea semnificativ, începând de joi, 3 octombrie, de la ora 9, Colterm începe, etapizat, probele la cald ale instalațiilor de încălzire. „Într-o primă etapă, căldura va fi livrată la parametri reduși, plecarea din punctele termice fiind reglată la 35 grade C. Până luni, 7 octombrie, se va livra căldură în regim continuu. Apoi, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare în următoarele zile, se va lua măsura livrării căldurii doar în timpul nopții sau chiar întreruperea acesteia, dacă va fi cazul”, transmit cei de la societatea de termoficare.

Timișorenii racordați încă la sistemul centralizat sunt rugați să-și deschidă instalațiile interioare, cel puțin în primele două-trei zile de la începerea livrării încălzirii, pentru a putea identifica eventualele probleme. De asemenea, din cauza unor probleme tehnice care pot apărea, este posibilă întreruperea livrării căldurii pe anumite trasee, până la remedierea acestora. Dacă până vineri, 4 octombrie, la ora 20, constatați că nu aveți căldură, puteți suna la dispecerat, la numerele de telefon 0256-494.133, 0356-909 (tasta 4) și 0756-061.468.

About Post Author