Se fac înscrieri la UVT Liberty Marathon. Sunt curse de la 2 la 42 kilometri

liberty marathon

Vrei să alergi la un maraton? Te poți înscrie la ediția din acest an, a treia, a UVT Liberty Marathon. Evenimentul va avea loc în 24 mai.

Universitatea de Vest organizează, în 24 mai, UVT Liberty Marathon. Este singurul maraton organizat de o universitate din România și se află la cea de-a treia ediție. La 1 februarie s-au deschis înscrierile. Puteți alege între mai multe probe, în funcție de pregătirea fizică, de la 2 la 42 kilometri.

Pachetul de participare include numărul de concurs, cipul electronic pentru înregistrarea timpului, tricoul oficial, medalia de finisher după terminarea cursei. De asemenea, alergătorii vor avea acces la punctele de reîmprospătare cu apă, băuturi energizante și fructe și la asistență medicală.

„Obiectivul pe termen mediu al Liberty Marathon este ca în 2021, când Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii, maratonul să devină un eveniment internațional de referință pentru iubitorii acestui sport. Liberty Marathon își propune recunoașterea și acreditarea de către AIMS (Association of International Marathons and Distance Races) și IAAF (International Association of Athletics Federations)”, transmit organizatorii.

Toate condițiile de participare, detalii despre curse și înscrieri se găsesc aici.