Se drogau pe stradă, în Iosefin

drogați

Patru bărbați au fost prinși duminică după-amiază, în timp ce fumau „iarbă” pe stradă, în cartierul Iosefin. Cu câteva zile înainte, în aceeași zonă, un alt bărbat a încercat să scape de un pachet „special” de țigări.

Polițiștii locali aflați în patrulare duminică după-amiază au observat pe bd. General Dragalina, în fața unui hostel, patru persoane care au devenit agitate după ce au văzut oamenii legii. Unul dintre cei patru a aruncat pe jos resturile unei țigarete, gest care li s-a părut curios poliștilor locali. Aceștia au trecut la identificarea celor patru bărbați, stabilind că au vârste cuprinse între 20 și 53 de ani și sunt din Vinga și Timișoara. Tânărul de 29 de ani care a aruncat resturile de țigară pe jos a recunoscut că este vorba de substanțe din categoria celor cu proprietăți psihoactive și că le cumpărase cu puțin timp înainte de la un necunoscut, de pe strada Pop de Băsești.

Cu câteva zile înainte, o altă persoană de 54 de ani, cu domiciliul în Timișoara, a fost văzută de polițiștii locali la intersecția străzilor 16 Decembrie 1989 cu Alexandru Odobescu, încercând să scape de un pachet în care erau țigări confecționate artizanal, care conțineau substanțe interzise.

În ambele situații, polițiștii locali au întocmit documentele pentru predarea substanțelor și preluarea cazurilor de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara, în vederea continuării cercetărilor.

About Post Author