Se circulă pe o bucată din DJ 691

dj 691

S-a deschis circulația pe porțiunea parțial modernizată din DJ 691, în zona nodului cu A1 de la Giarmata. Sunt încă balize și indicatoare rutiere, iar de luni se vor face și marcaje rutiere.

Pentru că a fost finalizată o nouă etapă din proiectul de lărgire la patru benzi a DJ 691 în zona accesului spre A1 de la Giarmata, de sâmbătă se circulă pe porțiunea modernizată, pe care s-a turnat stratul de AB2 (anrobat). Este vorba de aproximativ 2,2 km pe tronsonu de la coborârea de pe Autostrada A1, cuprins între km. 12+760, până la girația de la intrarea în Giarmata, la km.10+500.

„Circulația se va realiza pe două benzi, în ambele direcții, spre și dinspre autostradă. Dirijarea traficului se va face inițial prin balize și indicatoare rutiere iar de luni se va trece și la executarea de marcaje rutiere provizorii, fără a afecta major traficul, cu menținerea indicatoarelor de semnalizare și a restricțiilor de viteză aprobate”, a transmis CJ Timiș.

În paralel, pe același tronson, continuă lucrările de infrastructură la celelalte două benzi, piste de biciclete, la racordurile cu drumurile laterale și la viitoarele sensuri giratorii.

About Post Author