Se caută un deținut. A evadat de la Buziaș

evadat

Un bărbat de 30 de ani a fugit, miercuri, de la Secția Exterioară a Penitenciarului Timișoara de la Buziaș. Condamnat pentru infracțiuni rutiere, el este căutat în tot județul.

„Miercuri, 4 mai, s-a constatat că deţinutul Moiș Gheorghe Grigore, în vârstă de 30 de ani, condamnat definitiv la un an și trei luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, clasificat în regim semideschis, a părăsit punctul de lucru interior aflat în cadrul secției exterioare Buziaș.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, au transmis reprezentanții Penitenciarului Timișoara.

Când va fi prins, tânărul va primi o pedeapsă suplimentară cu închisoarea de la șase luni la trei ani.

Pentru orice informaţie cu privire la bărbatul dispărut puteți suna la numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Timișoara, la 0255-200.030, 0752-090.228.