Se caută un biciclist care a fugit după ce a rănit un pieton

biciclist

Polițiștii din Timișoara cer ajutorul cetățenilor, pentru identificarea unui biciclist care a fugit de la locul unui accident pe care l-ar fi produs chiar el.

Joi, 14 martie, un bărbat de 49 de ani a fost trântit la pământ în timp ce se îndrepta spre o „zebră”, pentru a traversa strada, de un biciclist grăbit.

„Un participant la trafic în calitate de biciclist se deplasa pe spl. Tudor Vladimirescu dinspre str. Miron Costin înspre bd. 16 Decembrie 1989, pe pista destinată bicicliștilor. La un moment dat a surprins și accidentat un pieton, în vârstă de 49 de ani, care se deplasa de pe trotuar înspre marcajul pietonal pentru a se angaja în traversarea drumului public. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, iar biciclistul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a transmis, luni, IPJ Timiș.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Polițiștii Biroului Rutier Timișoara fac verificări pentru identificarea biciclistului și cer ajutorul celor care au văzut ce s-a întâmplat.

About Post Author