Se caută 12 artiști. Muzicon Summer Camp se deschide din nou în Buzad

muzicon

„Nu mai visăm la cea de-a doua ediție Muzicon Summer Camp, acum știm sigur că se întâmplă”, anunță Bogdan Cotîrță, inițiatorul acestui proiect care a adunat, vara trecută, muzicieni faini, care și-au găsit, timp de o săptămână, un loc de creație.

A doua ediție a Muzicon Summer Camp are loc între 21 și 28 iunie, la The Village Buzad. Se caută, așadar, muzicieni. „Dăm startul înscrierilor pentru tabăra în care timp de o săptămână 12 artiști conviețuiesc și creează într-un loc de poveste. Oferim 3.000 de lei net, transport Timișoara-Buzad și retur, cazare și tri mese pe zi. Așteptăm AICI un portofoliu cu creații proprii sau la care ați colaborat (varianta de studio sau live), precum și o scurtă descriere relevantă. Acestea pot fi trimis până în 24 mai, iar anunțul muzicienilor selectați se va face pe 31 mai 2024”, mai spune Bogdan Cotîrță.

În cadrul taberei vor fi formate grupuri de lucru care, până la final, vor produce muzică nouă. În ultima zi va fi organizat, la Centrul Multifuncțional Bastion, un showcase live cu public, în care vor fi prezentate piesele realizate pe parcursul săptămânii.

***

Muzicon Summer Camp este un proiect cultural cofinanțat de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura 2024. Această inițiativă subliniază angajamentul Consiliului Județean Timiș față de dezvoltarea și promovarea talentelor artistice și a culturii muzicale în regiune.

About Post Author