Scena de acasă, la Dumbrăvița. Concerte de weekend, pe dig și în parc

E vară, încă nu puteți pleca în vacanță, dar asta nu înseamnă că nu vă puteți relaxa aproape de casă. La Dumbrăvița, de exemplu, din 24 iulie, în fiecare sâmbătă, sunteți invitați la câte un concert în aer liber. Fiecare eveniment are loc în alt spațiu, toate neconvenționale.

scena de acasă

„Scena de acasă” este un proiect inițiat de Asociația Trib’Art. Ideea e cât se poate de simplă: Dumbrăvița, una dintre cele mai bogate comune din România, are și potențial cultural. Nu trebuie decât descoperit, iar primul pas este cel mai greu. În acest context, timp de trei weekenduri, vor fi organizate concerte în diverse spații din comună.

Tonul îl dau sâmbătă, 24 iulie, de la ora 20, Leslie Wolf & Silviu Dan Iliescu, urmați de Moody Stuff. Ei vor cânta în zona digului de acumulare de pe strada Ghioceilor. Urmează, în 31 iulie, Monokrom și Melting Dice, pe strada Gramma, iar în 7 august, Beck Corlan, în Parcul Terra.

Concertele din seria „Scena de acasă” sunt finanțate de Primăria Dumbrăvița. Intrarea este, desigur, liberă, iar evenimentele vor respecta toate măsurile în vigoare referitoare la contextul pandemic SARS- COV 2, aprobate de Guvernul României.