Scandal cu săbii și topoare în Iosefin, oprit de polițiștii locali

iosefin

Trei persoane au ajuns marți la Secția 3 Poliție, după ce au fost luate pe sus de polițiștii locali, care le-au surprins în plin scandal cu topoare și săbii. Totul s-a întâmplat în zona Iosefin.

Polițiștii locali s-au autosesizat marți, în jurul orei 14, despre faptul că trei persoane, doi bărbați și o femeie, făceau un circ monstru la intersecția străzilor J. Preyer și Crizantemelor. Agenții i-au identificat pe cei trei scandalagii. Cei doi bărbați, de 24 și 34 de ani, erau din Checea și din Timișoara. Femeia, în vârstă de 33 de ani, era tot din Timișoara.

„În urma declarațiilor a reieșit că bărbatul mai tânăr s-ar fi certat cu femeia, care l-a chemat în ajutor de concubinul ei. Acesta din urmă ar fi scos un topor pentru a-l intimida pe rivalul său. El a ascuns ulterior toporul în în portbagajul autoturismului parcat în fața casei. Tot acolo a fost găsită și o sabie”, transmit reprezentanții PLT.

Polițiștii locali au oprit scandalul și i-au predat pe cei trei polițiștilor de la Secția 3, pentru continuarea cercetărilor.

About Post Author