Șase clase de la Shakespeare, evacuate după ce a luat foc un corp de iluminat

pompieri

sursa foto: Facebook / ISU Timiș

Copiii din șase clase și profesorii lor au tras o sperietură în toată regula, marți, după ce un corp de iluminat a luat foc într-o sală de clasă. S-a întâmplat la Liceul W. Shakespeare, din zona Traian.

Pompierii au fost solicitați să intervină la corpul de clădire al Liceului W. Shakespeare, aflat în Piața Romanilor. Un corp de iluminat a luat foc într-o sală de clasă, degajarea de fum fiind foarte mare.

La locul intervenției s-au deplasat, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apa și spumă și o ambulanță SMURD tip B, cu un ofițer și 10 pompieri.

„Pe timpul apelului a fost dispusă evacuarea clasei în care s-a manifestat incendiul, precum și a spațiilor în care exista posibilitatea propagării fumului, precum și întreruperea alimentarii cu energie electrică a scolii. La sosirea la locul intervenției, incendiul era lichidat, iar spațiul era inundat cu fum, fiind ventilată sala de clasă”, a anunțat ISU.

Au fost evacuate șase clase, în care aflau 120 elevi și profesori. Nimeni nu a fost rănit. Școala funcționează într-o clădire veche din Piața Romanilor, fiind reparat relativ recent acoperișul.

About Post Author